Victor Pițurcă: “România ar trebui să o învingă pe Kosovo, chiar dacă au jucători mai buni ca noi”

Victor Pițurcă, a intervenit telefonic la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 26 iunie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre echipa națională a României.

“La echipa mare, chiar dacă Kosovo are jucători buni, România ar trebui să o învingă. Și Israel are câțiva jucători buni, dar suntem cam la același nivel cu ei.

Elveția nu e Franța, nu e Italia, Germania sau Anglia. Putem să ne batem cu ei, nu mi se par de speriat. Este clar că e peste noi. Nu știu de ce ar trebui să ne fie teamă, mă uitam la jocul primei reprezentative și cred că la un moment dat se uitau cum joacă adversarul. Asta n-am înțeles-o. Să nu faci marcaj, să nu acoperi terenul, asta n-am înțeles-o.

Echipa Elveției jucând în ritm de tango, ei nu pasează rapid, din devieri, își făceau jocul, pasă stânga dreapta scurtă, tot timpul găseau culoar între linia de mijloc și fundași, asta n-am înțeles. Probabil a fost o tactică să adoarmă adversarul“, a spus Victor Pițurcă la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție o puteți asculta, accesând link-ul de mai jos:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -