Victor Becali: “VAR-ul e cam varză. Domnul grec ne ține lecții de zici că noi n-am existat în arbitraj, nu putem fi luați la mișto”

Finalul de campionat este tot mai încins, iar toate tunurile sunt pe arbitrii și sistemul VAR, greșelile fiind tot mai dese în meciurile de Superligă.

Victor Becali spune că pentru spectatorii neutri ultimele etape sunt spectaculoase, dar nu același lucru se întâmplă cu cei care investesc în fotbal. Impresarul s-a legat și de Kyros Vassaras, șeful arbitrilor, despre care spune că nu are de ce să ne ofere lecții despre arbitraj.

“Pentru noi e frumos, dar pentru cei implicați e mai complicat. A mai fost așa campionat cu nervi, dar acum ar trebui să fie mai liniștit, că avem VAR, dar VAR-ul ăsta nu lămurește nimic, e cam varză. Eu nu vorbesc de un meci. Nu se poate, văd că avem și la arbitrii pe domnul grec ăsta care ne ține lecții de zici că noi n-am existat în arbitrajul ăsta vreodată. Am avut și noi arbitrii mari, nu putem să fim luați așa la mișto, pentru că suntem luați la mișto. Asta spun eu, dumneata sau cine mai spune, dar oamenii implicați care bagă bani trăiesc altfel momentele astea.

Eu discut de ce s-a întâmplat la Rapid-FCSB, să spunem. Cum să spui, când toată lumea spune că e roșu, e roșu. Cum să vii să spui că așa a fost, că e galben corect.

Avem probleme mari, dar ca să ajungem să avem la arbitrii un șef grec, să ne țină lecții pe aici, ăsta e singurul lucru care mă indignează”, a declarat Victor Becali, la Sport Total FM.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -