Victor Becali și-a ales favoriții din Superligă: “Fără discuție, Florinel Coman a fost cel mai bun. Jucătorii români nu au ieșit în evidență, nu prea contăm pentru campionate puternice””

Victor Becali a fost invitatul zilei la emisiunea Fluier Final, cu Narcis Drejan, în care a oferit o analiză despre campionatul care stă să se încheie și la finalul căruia FCSB a obținut titlul de campioană.

Impresarul e de părere că actuala ediție de Superligă a fost mai interesantă, chiar dacă FCSB a dominat copios, de la un capăt la celălalt.

“Sigur, au fost campionate care au fost mai disputate, spre exemplu campionatul trecut, în care FCSB a pierdut la Farul, după ce conducea 2-0. Dar ăsta a fost mai dominat de la cap la coadă de FCSB, nu cred că s-a pus problema. Dar au mai fost momente, după meciul cu Rapid, pentru că în campionat nu i-au bătut niciodată. Parcă a fost un campionat mai bun, înclin să cred că a fost un campionat mai bun.

Rapidul în play-off, nu știu… Chiar nu știu ce s-a întâmplat. Dar a fost mai interesant campionatul, chiar dacă a fost dominat categoric de FCSB, așa mi s-a părut mie”, a explicat Victor Becali.

Totodată, Victor Becali a vorbit despre cei mai buni jucători din Superligă și despre fotbaliștii de viitor ai României. Acesta e convins că Florinel Coman a fost cel mai bun fotbalist român al anului, urmat de Olaru, iar în ceea ce privește tinerii de perspectivă, oferta este extrem de redusă.

“Fotbaliști pentru viitor? Eu cred, fără discuție, că cel mai bun jucător a fost Florinel Coman. Cred că a fost cel mai bun. Sigur, și Olaru a avut evoluții foarte bune, vorbim de români, că așa au mai fost kosovarii de la Rapid, jucători care au mai avut evoluții bune. Dar jucători români nu pot să spun, nu au ieșit în evidență, din păcate, sau poate nu-mi vin mie în minte acum.

În afară de Coman și Olaru nu am văzut. Mitriță pe final a avut, dar nu e jucător tânăr. Să vorbim de cei de perspectivă, parcă pe final și Tavi Popescu și-a mai revenit, pentru că a avut un sezon destul de modest, dar nu pot să spun că am o remarcă dintre jucătorii tineri, cei de 17, 18, 19 ani. Am avut de la Hagi, Luca Andronache și Cojocaru și cel de la Craiova lui Mititelu, pe Blănuță. Pentru campionate puternice nu prea contăm”, a declarat Victor Becali.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -