Victor Becali: “Eu cred că Dortmund e interesată de Man, dar nu există o ofertă, nici nu e legal. Că e un jucător interesant pentru multe echipe e un lucru cert”

Victor Becali neagă informațiile conform cărora Borussia Dortmund a făcut o ofertă pentru transferul lui Dennis Man.

În direct la Sporta Total FM, impresarul a precizat că Dortmund ar putea fi interesată de Dennis Man și că și alte echipe îl au sub observație, dar în momentul de față nu poate fi vorba de o ofertă concretă, pentru că nu este posibil din punct de vedere legal.

Victor Becali subliniază faptul că echipele nu pot contacta direct jucătorul aflat în contract, iar mai întâi cluburile trebuie să aibă o discuție preliminară.

“Că Dortmund e interesată, eu cred că e interesată. Man e un jucător care e în atenția multor cluburi, dar că ar da 12, că ar da 14, chestia asta mi se pare neprofesionistă. Avem și noi povestea noastră cu Rahmani, că Benfica dă 8 milioane. Dar n-a întrebat și Benfica asta: “Cât vreți pe el?”? Orice echipă care e interesată de un jucător întreabă cât ar putea să coste. Nu vine și zice că dă 8, că poate ceri 7.

Oamenii au fost la Parma, au văzut meciuri, nimeni în momentul de față nu face o ofertă. Legal nici nu se poate. Că multe echipe se duc și îl văd, pentru că este un jucător într-un moment foarte bun, sigur. Sunt speculații de presă, discuții, nici nu se poate face o ofertă oficială. Se poate specula, dar nu poate să știe nici Marcel Răducanu, nici jurnalistul care a scris.

Urmează EURO, se pot întâmpla multe. Dar că există interes și că e un jucător interesant pentru multe echipe e un lucru cert. Important e că el este într-un moment bun și lumea se uită la el. Și eu zic că Parma promovează anul ăsta și atunci sigur că lucrurile vor sta cu totul și cu totul altfel”, a declarat Victor Becali.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -