Victor Becali, după înfrângerea României: “Să înțeleg că pornim greu. Probabil că trebuie să jucăm 3 reprize ca să facem ceva”

Victor Becali a vorbit despre rezultatul naționalei din primul meci amical al lunii noiembrie, înfrângerea în fața Sloveniei, scor 2-1, partidă în care România a jucat extrem de slab în prima repriză.

Impresarul spune că e nevoie de 3 reprize în meciurile României, pentru că aproape de fiecare dată naționala reușește doar o repriză bună.

“Spre rușinea mea, m-a prins nepregătit, nu am văzut meciul, dar m-am informat, ca orice suporter. Concluziile sunt că am făcut o repriză a doua mai bună, dar prima repriză… E și concluzia selecționerului, am citit. Să înțeleg că pornim greu, probabil că trebuie să jucăm 3 reprize ca să facem ceva. Un singur lucru e clar, că e foarte mult de muncă și nu cred că avem așa de mulți jucători valoroși la dispoziție. Nu îi iau apărarea lui Edi Iordănescu, dar el trebuie să îi pregătească, să cunoască toți jucătorii, cred că e într-o situație foarte delicată și el, foarte delicată. Are o misiune foarte grea, nu sunt jucătorii atât de valoroși, mulți zic că de ce n-a început cu ăla, cu celălalt.

Încearcă și el jucătorii, dacă nu acum, când? Jucătorii care sunt certitudine, nu ai nevoie neapărat de ei acum, sigur că au nevoie de meciuri ca să se cunoască, dar se accidentează unul, trebuie să apelezi la altă variantă și trebuie să-i cunoști pe toți. Fără să-o iau apărarea lui Edi, că nu-s avocatul lui”, a declarat Victor Becali.

Următorul meci al României va avea loc duminică, 20 noiembrie, de la ora 20:30, la Chișinău.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -