“Vetetranul” Ciprian Petre și-a pus ghetele in cui la 41 de ani

Când deja colegii de generație au ani buni de antrenorat, Ciprian Petre (41 de ani) a decis să se retragă din cariera de fotbalist. Mijlocașul de bandă a hotărât să își agațe ghetele în cui, iar foștii colegi de genrație susțin că acesta va începe să antreneze o echipă de copii și juniori din municipiul Buzău.

A fost ultima partidă a mijlocașului în cariera de jucător, care din păcate nu a reușit să marcheze în confruntarea cu formația lui Leonard Strizu(Unirea Constanța). Cristian Pustai, antrenorul FC Buzău, a vorbit la superlativ despre cariera importantă a lui Ciprian Petre

,,Trebuia să îi facem o bucurie prin această victorie, nu neapărat conta scorul. Era bine dacă marca și el, dar s-a terminat cariera impresionantă a unui jucător și ne bucurăm că am reușit să îi facem o ieșire din scenă de pe primul loc cu seriozitate, exact cum a fost și el ca fotbalist.

Sper să-și găsească repede vocația și să vadă în ce direcție va merge, pentru că are peste 300 de meciuri în Liga 1 și are ce-i învăța pe tineri. Tinerii au ce învăța din longevitatea și seriozitatea cu care s-a pregătit atâția ani”, a spus Cristian Pustai la Metropola TV.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -