Vasile Miriuță: “M-am săturat de cuvinte și să filozofăm. Vreau să văd rezultate, ca orice suporter al echipei naționale”

Vasile Miriuță, director tehnic la Minaur Baia Mare în Liga 2, a comentat, în direct la Sport Total FM, situația echipei sale, care se confruntă cu deplasări extrem de lungi în competiție, dar și despre echipa națională.

Miriuță spune că s-a săturat de discursurile filozofice ale lui Edi Iordănescu și afirmă că vrea să vadă rezultate, în calitate de suporter al echipei naționale.

“M-am săturat de cuvinte și să filozofăm, vreau să văd rezultate, ca orice suporter al echipei naționale. Că de sloganuri sunt sătul și trebuie să demonstrăm să batem Kosovo, Elveția, Israel și să ne calificăm. Că jucăm, că facem, că om vedea, că am avut 2 meciuri bune… Eu sper, am încredere că suntem pe un drum bun, vraeu să văd rezultate.

N-am trecut de grupa asta de Nationa League, poate să zică cineva că am avut grupă grea? Eu zic că nu. Kosovo nu e echipă rea, am văzut meciul cu grecii, nu e echipă rea, majoritatea joacă în Europa, la echipe bune unii. Asta e părerea mea, toată lumea zice Israelul, dar eu văd Kosovo o nucă tare. Israeulul nu e o echipă de speriat, ăsta e adevărul”, a declarat Vasile Miriuță.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -