Valeriu Iftime: “Nu o cred în stare pe Halep să trișeze. Este prea cuminte, prea modestă și prea implicată”

Valeriu Iftime, patronul echipei FC Botoșani, a intervenit la în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 24 octombrie, pentru a discuta cu realizatorii Gabriel Maricescu și Daniel Nazare, despre cazul controversat al Simonei Halep care este acuzată de dopaj.

,,Simona este o pierdere mare pentru noi ca popor, pentru că unul dintre cei mai mari campioni ai noștri este într-o asemenea dificultate. Eu nu cred că Halep ar fi fost în stare să trișeze sau să fi luat un produs ca să trișeze. Sportivii consumă tot felul de vitamine și probail ca la un moment dat dint-o neatenție a staff-ului să ajungă în situația asta și să-i compromită o bucată bună a carierei. 

Halep este prea cuminte, prea modestă, prea implicată în viața ei de-ași rezolva lucrurile, sportind vorbind. Mi se pare absolut imposibil ca fata asta să facă ceva știind că riscă. Nu cred că ar risca vreodată să consume o substanță cu bună știință ca să își mărească performanță. Ea pare o super fată, de o modestie extraordinară și de un bun simț care merită orice apreciere”, a spus Valeriu Iftime la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -