Valeriu Iftime îi răspunde lui Gino Iorgulescu: “La LPF nu avem un cap. Și dacă n-avem cap, n-avem nici coadă. Domnul președinte n-are putere și mintea pusă la punct”

Valeriu Iftime a cerut zilele trecute ca Liga Profesionistă de Fotbal, prin președintele Gino Iorgulescu, să intervină în scandalurile de arbitraj care sunt tot mai dese în Superligă.

Gino Iorgulescu a emis un comunicat de presă prin intermediul site-ului LPF, în care îi răspunde patronului de la FC Botoșani, menționând că a luat atitudine de fiecare dată când au fost erori de arbitraj. În plus, acesta a subliniat că nu face diferențieri între cluburi, iar ușa LPF rămâne deschisă pentru oficialii cluburilor care vor să discute.

Iftime a reacționat din nou, în direct la Sport Total FM, și a afirmat că la LPF este o dezorganizare totală pentru că președintele Gino Iorgulescu nu ar avea puterea necesară pentru a coordona forul.

“Eu nu vreau să intru în polemică. Problema e că ei nu fac nimic, LPF nu ar trebui să dea comunicate, să facă! Că a fost la Botoșani… N-a fost niciodată de 10 ani de când sunt eu, la Liga 1 niciodată. A fost la un meci cu Dinamo, eu n-am nevoie de vizite protocolare. Să vedem cum putem să conlucrăm noi, să ne apărăm și să reglăm lucrurile care merg prost. Sunt lucruri de arbitraj, chestii de finanțare, ne costă mult acum și ne va costa și mai mult în viitor. Dacă se pune o presiune foarte mare pe banii publici, trebuie tratat complet separat lucrurile, adică nu pui același impozit la banii publici cu banii privați, părerea mea. Într-adevăr trebuie niște facilități, să ajuți fotbalul. Poate mai puțini din bani publici, depinde și unde și prin cine, ajuți centre de juniori, echipe de ligi inferioare. Liga 1 e ligă profesionistă, aici sunt bani privați, altfel ne dezechilibrăm. Eu spun astea doar ca mesaje, tema trebuie mai mult discutată, articulată și căutat soluții. Asta să facă liga, nu să-mi dea mie comunicate că are ușa deschisă, ușa deschisă e ca să intre aerul, nu să-l caut eu pe dumnealui.

După 4 zile, dă un mesaj, ce să mai vorbim… Îmi pare rău sincer, în LPF suntem complet dezordonați, nu avem un cap și dacă n-avem un cap, nu avem nici coadă. Coada sunt eu, că-s ultimul din ligă. Din păcate sunt lucruri mult mai grave care se petrec și la care ar trebui să căutăm soluții. Voi sunteți presă, ridicați o problemă, iritați sau încântați niște oameni, dar tema se discută în forum pe care l-am creat, LPF. Domnul președinte n-are nici energie și după părerea mea n-are nici soluții. Nu că răspunde greu, dar nu are putere, n-are concentrare și n-are mintea pusă la punct pentru a coordona LPF, care oricum e plină, așa cum vedem cu toții, de personaje și personalități cu idei diferite și percepții diferite”, a declarat Valeriu Iftime.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -