Valeriu Iftime: “E halucinant că e un singur candidat la alegerile FRF, în condițiile în care fotbalul românesc e slab”

Răzvan Burleanu nu a avut niciun rival la alegerile pentru președinția FRF. În urmă cu două săptămâni, frf.ro a anunțat că două dintre cele 3 dosare de candidatură pentru funcția de președinte al Federației au fost respinse de către Comisia de verificare a dosarelor de candidatură pentru funcțiile de conducere ale FRF.

În vreme ce dosarul lui Burleanu a primit undă verde, cele al fostului fotbalist Sorin Răducanu și al lui Gabriel Barbu Șeitan, ex-arbitru și scriitor,au primit aviz negativ din partea Comisiei de validare a dosarelor de candidatură.

E halucinant că e un singur candidat la alegerile FRF, în condițiile în care fotbalul românesc, rezultatele la nivel de națională și de cluburi sunt atât de slabe, de atâția ani. Ne merităm soarta dacă dormim în loc să facem ceva, să mișcăm lucrurile, a spus Valeriu Iftime, finanțator FC Botoșani, pentru gsp.ro.

Articole Similare

Daniel Isăilă: “Suntem la ani lumină. Acum banul vorbește și din...

Daniel Isăilă așteaptă o nouă provocare din zona arabă și spune că, deși au existat discuții cu echipe din România, preferă să rămână în...
- Advertisement -