Un nou eșec pentru ”tigroaice” în Liga Campionilor: CSM Bucureşti-Rostov Don 27-30

”Tigroaicele” de la CSM Bucureşti nu au izbutit să spargă gheaţa în acest sezon de Liga Campionilor.

Campioana României la handbal feminin, CSM Bucureşti, a fost învinsă sâmbătă, pe teren propriu, de formaţia rusă Rostov-Don, în a doua partidă din grupa A a Ligii Campionilor, scor 30-27 (13-9).

Principalele marcatoare ale CSM Bucureşti au fost Arntzen – 8 goluri şi Omoregie – 7 goluri. CSM Bucureşti a arătat cea mai slabă evoluţie din ultimele sezoane, inclusiv prin căpitanul Cristina Neagu, care a avut dificultăţi serioase în faza ofensivă (9 aruncări la poartă şi doar 2 goluri).

Rostov a defilat minute bune la 10 goluri diferenţă, iar CSM a recuperat doar pe final o diferenţă usturătoare. În etapa a II-a a grupei mai sunt programate, în 18-19 septembrie, meciurile dintre Buducnost – Borussia, Brest – Team Esbjerg şi FTC Budapesta – Podravka.

În prima dispută din grupă, campioana României a pierdut în deplasare cu Team Esbjerg, scor 21-22, şi are 0 puncte după două etape.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -