Ultimele detalii despre meciul dintre campionul mondial Flavius Biea și argentinianul Victor Hugo Exner: “Ne plac provocările!”

Flavius Biea, campionul mondial IBA la categoria mijlocie, va intra din nou în ring pe 2 decembrie. Pugilistul român îl va înfrunta pe argentinianul Victor Hugo Exner, într-un meci “de încălzire”.

Ulterior, Biea își va pune centura în joc la începutul anului 2024. Ultimele detalii despre meciul cu Exner și ceea ce urmează pentru campionul mondial au fost oferite de soția și managerul său, Roxana Biea, la emisiunea “Trafic Sport”, de la Sport Total FM.

“Nouă ne plac foarte mult provocările. Este o nouă provocare pentru noi, atât ca și promoție, cât și pentru Flavius, ca sportiv. Pe data de 2 decembrie, Flavius își va încleșta mănușile cu argentinianul Victor Hugo Exner.

Va fi un meci de palmares, iar pentru noi, ca promoție, este un mare pas înainte. Consider că va fi o experiență bună pentru noi. Nu este un meci de titlu, este un meci de încălzire menit să-l țină pe Flavius activ, astfel încât până în luna martie, să poată să-și pună titlul de campion mondial în joc.”, a spus Roxana Biea, la “Trafic Sport”.

Flavius Biea s-a impus tot în fața unui argentinian în luna mai a acestui an, când a cucerit titlul de campion mondial la categoria mijlocie. Atunci, sportivul nostru l-a învins pe Juan Jose Velasco la puncte, în Sala Polivalentă de la Mioveni.

Flavius Biea este al 5-lea boxer român care devine campion mondial la profesioniști, după Leonard Doroftei, Lucian Bute, Adrian Diaconu și Mhai Leu.

Ascultă interviul integral cu Roxana Biea:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -