Tavi Popescu își dorește să plece de la FCSB: “Vreau să merg la orice echipă din Anglia cât mai repede”

Octavian Popescu spune că își dorește să plece cât mai repede în străinătate, visul său fiind de a ajunge în Anglia, fiind impresionat de tot ceea ce se întâmplă în fotbalul englez.

Jucătorul FCSB-ului a declarat pentru Orange Sport că vrea să ia campionatul în Liga 1, iar apoi să plece cu o ofertă bună în afara țării.

„E cel mai frumos în Anglia. E incredibil! E cea mai tare atmosferă. Stadioane full, cum fac suporterii la goluri… La orice echipă din Anglia. Vreau să câștig campionatul și să plec cât mai repede în străinătate.

Cred că sunt suficient de matur. Pot să fac pasul, însă aştept să vină o ofertă şi să vedem Eu mi-am pus de la început niște lucruri in minte şi cred că fix cum am gândit, aşa a fost.

Când eram mic, ziceam «Lasă, că o să ajung la 18 ani să joc în Liga 1» și am jucat în Liga 1. Am zis că o să debutez la națională la 19-20 ani, am debutat la naţională. Până acum sunt în grafic”, a declarat Octavian Popescu pentru sursa citată.

Tavi Popescu a bifat 20 de meciuri în Superligă, cu 2 goluri și 5 pase decisive. Patru milioane de euro este cota de piața a acestuia, potrivit site-urilor de specialitate.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -