Șumudică l-a iertat pe Chipciu și l-a reprimit în lot. “A fost o greșeală, Mister”

Marius Șumudică a anunțat că Alex Chipciu va fi reprimit în lot, după ce acesta fusese exclus în urma unui conflict cu Otto Hindrich la antrenament.

Înaintea meciului tur cu Young Boys Berna, fotbalistul în vârstă de 32 de ani ar fi avut un conflict violent cu Otto Hindrich. Potrivit declarațiilor lui Șumudică de atunci, Chipciu a părăsit nervos sesiunea de anternament, iar antrenorul a decis imediat ca, din cauza atitudinii, fotbalistul să fie exclus definitiv și să nu mai continue la CFR Cluj.

Între timp, Marius Șumudică s-a răzgândit.

“Eu nici nu am văzut ce s-a întâmplat la acel antrenament, pentru că lucram separat cu două grupuri. Cel mai mult m-a deranjat faptul că el a ieșit din antrenament. Nici nu a fost o luptă fizică, nu a fost ceva grav.

M-a deranjat atitudinea lui și nu am putut s-o accept la momentul respectiv. Vreau să spun că am mai avut parte de asemenea incidente și nu mi-a plăcut niciodată să distrug viața unui jucător, adică să-l las pe drumuri sau să-l pun să se antreneze cu echipa a doua.

Ieri am vorbit cu cei din conducere și mi-au zis «Șumi, e decizie ta și faci cum crezi». Aseară eram 50-50, dar au contat mult lucrurile pe care vi le-am spus.

Avem nevoie de jucători. El e un jucător antrenat și poate ajuta mult. A contat rugămintea lui Otto, care a venit la mine și mi-a zis «Mister, având în vedere că e ziua mea de naștere, îmi doresc foarte mult să-l reprimiți pe Chipciu». E un copil pe care l-am văzut cu lacrimi în ochi.

Și asta a contat foarte mult pentru mine și am făcut acest pas. E și ziua soției mele și cred că există un Dumnezeu sus și nu avem nevoie de lucruri care să întoarcă împotriva noastră. Mai ales că Alex Chipciu ne-a ajutat cu Banja Luka și ne-am calificat cu golul marcat de el.

Fiecare poate greși. Am ținut cont de scuze și, din acest moment, Alex Chipciu este din nou la echipă și sunt convins că ne va ajuta. De foarte multe ori, un astfel de scurtcircuit poate aduce lucruri bune. CFR nu are nevoie să piardă un jucător precum Alex, Chipciu nu avea voie să iasă pe ușa din dos, iar eu am fost un mediator.

Am avut și eu astfel de momente. Am fost eliminat din antrenament, dar am fost reprimit. Și Mircea Lucescu, și Viorel Hizo au făcut asta. Fiind un jucător recalcitrant știu prin ce trece un jucător în astfel de momente”, a spus Marius Șumudică la conferința de presă.

Chipciu și-a cerut scuze la conferința de presă.

Alex Chipciu a început confereința de presă vizibil stânjenit și și-a cerut scuze față de toți cei implicați.

Îmi cer scuze pentru ceea ce s-a întâmplat. A fost o greșeală, Mister! Primul pas a fost să-mi cer scuze. Apoi am vorbit cu Mister. Avem o relație lungă și datorită dânsului am rămas în continuare aici. Nu pot să fiu decât mulțumit pentru șansa oferită. Am vorbit cu Otto imediat după incident, nu a fost atât de grav.

A fost o lipsă de respect. Nu sunt pe lista UEFA, o să fac deplasarea și îi voi susține din tribună”, a declarat Chipciu.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -