Sorin Cârțu, după înfrângerea cu FCSB: “Sunt dezamăgit pentru public. Și dacă învingeam, era greu să terminăm pe locul 2. Cupa României e obiectivul principal”

Sorin Cârțu a vorbit, în direct la Sport Total FM, despre rezultatul cu FCSB și despre finalul Ligii 1, care se va decide cel mai probabil în ultima etapă.

Președintele Universității Craiova spune că e dezamăgit de înfrângerea cu FCSB de pe teren propriu, scor 1-0, mai ales gândindu-se la suporteri. Cârțu e convins că și în cazul în care echipa sa câștiga, șansele pentru locul 2 ar fi fost infime. În acest caz, Cupa României rămâne principalul obiectiv, câștigătoarea având biletele asigurate pentru cupele europene.

“Am fost dezamăgit pentru public de ceea ce s-a întâmplat pe sfârșit de meci. Rezultatul și dacă era favorabil pentru noi, șansa pentru locul 2 și pentru campionat depindea de alte meciuri, erau multe indirecte d-astea ca să se poată îndeplini. Și dacă băteamm, aveau avantajul de un gol, noi terbuia să mergem la Cluj, să batem acolo, era foarte greu. 

Cupa României rămâne principalul obiectiv, încă de pe parcurs ne-am gândit. Cupa României e un trofeu la care participăm tot timpul 100%, nu doar că a rămas acum pe sfârșit șansa asta de cupe europene”, a declarat Sorin Cârțu.

Universiteatea Craiova beneficiază de câțiva ani de condiții excelente de pregătire și de un stadion la cele mai înalte standarde, dar cu toate acestea nu a reușit să câștige Liga 1, fiind foarte aproape în mai multe rânduri.

Cârțu spune că acum 2 sezoane Craiova a ratat cea mai mare șansă, în lupta cu CFR Cluj.

“Acum 2 ani trebuia să fie anul nostru de titlu. Atunci nu ne-a ajutat nici conjunctura. Ce s-ar fi întâmplat dacă la partida pe care am jucat-o pentru campionat să fie atmosfera de la meciul cu FCSB? N-a avut cine să ne susțină, pe teren n-am fost la înălțimea partidei respective. Cu publicul poate altfel reacționam la momentul ăla, pentru că un public pune presiune și pe adversari și pe arbitraj”, a declarat Sorin Cârțu.

Discuția integrală poate fi ascultată mai jos:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -