Simona Halep a fost depistată pozitiv la un test anti-doping. Românca va fi suspendată

Simona Halep a fost depistată pozitiv la un test anti-doping și va fi suspendată până la clarificarea situației. Conform unui mesaj transmis de sportivă pe Twitter, aceasta a ieșit pozitiv la Roxadustat, o substanță aflată pe lista celor interzise.

Potrivit primelor informații, testul anti-doping a fost efectuat la ediția din acest an a US Open.

“Astăzi începe cel mai greu meci al vieții mele: o bătălie pentru adevăr. Am fost notificată că am fost depistată pozitiv la o substanță numită Roxadustat, într-o cantitate extrem de mică, veste ce a venit ca cel mai mare șoc din viața mea.

În întreaga mea cariera, ideea de a trișa nu mi-a venit niciodată în minte, pentru că este total împotriva valorilor cu care am fost crescută. Confruntându-mă cu o asemenea situație nedreaptă, mă simt complet confuză și trădată.

Voi lupta până la final pentru a demonstra că nu am luat deliberat substanțe interzise și am speranța, că mai devreme sau mai târziu, adevărul va ieși la iveală.

Nu este despre titluri sau bani, este despre onoar și povestea de dragoste pe care o am pentru jocul de tenis de peste 25 de ani”, a scris Halep.

Știre în curs de actualizare.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -