Selecție la FC Nana Juniors pentru micii fotbaliști născuți în anii 2009-2010! “Obiectivul nostru e să formăm grupe de performanță”

FC Nana Juniors, club de fotbal fondat de Nana Falemi în 2018, organizează în perioada 5-15 decembrie selecție pentru copiii născuți în anii 2009 și 2010.

Fostul mijlocaș al Stelei și al Naționalei Camerunului a demarat proiectul în urmă cu patru ani din dorința de a le oferi micuților mediul ideal pentru a-și cultiva pasiunea pentru fotbal.

Cadrul de antrenament e unul optim, iar copiii pot lucra pe teren mare , de 100m, cu cei mai buni specialiști (foști fotbaliști crescuti in medii de performanta, preparatori fizici participanți la JO, campioni mondiali și europeni), alături de care își vor dezvolta calitățile motrice, vor căpăta deprinderi bune și vor ajunge să se exprime cu încredere în obiectivul lor de a-și atinge potențialul maxim.

Selecție la FC Nana Juniors pentru micii fotbaliști născuți în anii 2009-2010

Selecția pentru cei nascuti in 2009 si 2010 este adresată și începătorilor, dar mai ales celor care vor să-și găsească un club la care să joace, va debuta pe 5 decembrie și va avea loc la Baza Voința, aproape de stația de metrou Aurel Vlaicu.

“Pragul de trecere la fotbalul în 11 este unul esențial în devenirea micilor jucători și le vom oferi toate condițiile pentru a crește într-un mediu în care le vom cultiva copiilor valorile morale, le vom transmite respectul pentru munca pe care o depun la antrenamente, pentru colegi, adversari și colectiv tehnic.

Copiii primesc la noi antrenamentele și indrumarea, de care au nevoie ca să crească bine!

După zeci de ani de experiență competițională, la nivel de performanță, și ani de studii, mi-am conturat propria metodă/rețetă de pregătire a copiilor, și am început sa creez o Armată de Falemi.

La Grupa 2009/2010 în antrenamentele tehnico-tactice pe care le facem la FC Nana Juniors, punem accentul atât pe dezvoltarea tehnicii individuale 1vs1, în atac și în apărare, cât și pe dezvoltarea jocului de echipă.

Copiii învață să recunoască momentele jocului, învață să le rezolve împreună, în echipă, și individual. Preocuparea mea cu cei de 2009 și 2010 este să înțeleagă jocul, să devină responsabili; să învețe să aleagă singuri cele mai bune soluții pentru rezolvarea situațiilor din teren, nu după șabloane sau de gura antrenorului, să facă alegerile cu încredere și să-și asume consecințele actiunilor lor, pe teren. Să își dezvolte personalitatea și curajul și sa acționeze ca o echipă, să joace unul pentru celălalt!

Suntem ca o familie și punem accentul pe adaptarea imediată la grup. Obiectivul nostru e să formăm grupe de performanță, cu copii care vor să facă serios fotbal și vor să urce pas cu pas pe treptele performanței până își vor atinge visul. Multe metode de pregătire fizică și psihologică sunt cele pe care le-am folosit eu în carieră”, spune Nana Falemi.

Pentru mai multe detalii despre club accesați site-ul www.fcnanajuniors.ro , facebook/ instagram: @fcnanajuniors

Contact: 0732415850 / 0732095158

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -