România remizează cu Irlanda de Nord, scor 1-1, în primul test înainte de EURO. Evoluție ștearsă a “tricolorilor” pe Arena Națională

România a reușit doar o remiză cu Irlanda de Nord, scor 1-1, într-un meci amical, primul dinaintea EURO 2024 ce va avea loc în luna iunie, în Germania.

În fața a peste 30.000 de spectatori, pe Arena Națională, oaspeții au deschis scorul prin Reid, în minutul 7, care s-a aflat chiar la debut și care a finalizat un contraatac în viteză. Avantajul nord-irlandezilor nu a durat prea mult, Denis Man reușind egalarea cu un șut puternic, care l-a surprins pe portarul Hazard, în minutul 24.

Deși cu o posesie superioară și mai multe ocazii, “tricolorii” nu au convins, iar per total au avut un joc șters, nereușind să mai marcheze pe tot parcursul meciului.

Edi Iordănescu a aliniat la start următorul “11”: Niță – Mogoș, Drăgușin, Burcă, Manea – R. Marin, Cicâldău – Man, Stanciu, Coman – Pușcaș, ulterior efectuând 6 schimbări, pentru a vedea câți mai mulți jucători. Au intrat Sorescu, Hagi, Olaru, Mihăilă, Racovițan și Șut.

Pentru naționala României mai urmează și un al doilea amical, ultimul înaintea EURO 2024, luni, 25 martie, contra Columbiei. Meciul va avea loc pe teren neutru, pe Civitas Metropolitano din Madrid.

Tot pe 25 martie va avea loc și barajul dintre Ucraina și Islanda, care va decide și ultima componentă a grupei din care face România parte la EURO, alături de Belgia și Slovacia.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -