România – Noua Zeelandă, scor 0-0. Naționala olimpică ratează calificarea în sferturile de finală

UPDATE ora 13:20

România remizează 0-0 cu Noua Zeelandă, face 4 puncte în grupa B și ratează calificarea în sferturile de finală la Jocurile Olimpice. În cealaltă partidă, Coreea de Sud a trecut la pas de Honduras, scor 6-0.

Știre inițială

Naționala olimpică a României joacă azi, de la ora 11:30, meciul decisiv pentru calificarea în sferturile de finală contra selecționatei din Noua Zeelandă.

România ocupă ultima poziție în grupa B, după victoria cu 1-0 contra Hondurasului și înfrângerea cu Coreea de Sud, scor 4-0, din meciul al doilea.

Deși toate echipele se află la egalitate de puncte, fiecare cu câte 3, naționala condusă de Mirel Rădoi este obligată să învingă pe Noua Zeelandă pentru a prinde unul dintre primele 2 locuri care asigură calificarea mai departe.

Echipa de start a României:
Aioani – Chindriș, Ghiță, R. Grigore – Rațiu, M. Marin, Dulca, Fl. Ștefan – Florescu, Sîntean, Dobre

Rezerve: Popa, Pașcanu, Ganea, Ciobanu, V. Gheorghe, Deaconu, Sefer

Noua Zeelandă a învins surprinzător Coreea de Sud în primul meci, scor 1-0, însă a pierdut cu 3-2 în fața Hondurasului, deși a condus în două rânduri.

Cinci fotbaliști ai Noii Zeelande evoluează în campionatul Australiei, trei din Danemarca și Anglia, câte unul din Olanda, SUA, Belgia, Grecia, Portugalia, Scoția și Norvegia. Atacantul Wood evoluează la Burnley și este cotat la 8 milioane de euro. Vedeta echipei, căpitanul Reid, s-a accidentat cu Honduras și nu va evolua cu România.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -