România câștigă doar cu 2-0 partida din Liechtenstein. Macedonia de Nord învinge la Skopje, iar naționala lui Rădoi nu merge la baraj

UPDATE

România reușește un succes la Vaduz, doar 2-0 cu Liechtenstein, cea mai slabă națională din grupă, cu 34 de goluri primite și doar 2 marcate. Golurile tricolorilor au fost înscrise de Denis Man și Nicușor Bancu.

La Skopje, Macedonia de Nord nu s-a încurcat cu Islanda, deși în minutul 54 islandezii au reușit să restabilească egalitatea, 1-1. În cele din urmă, Macedonia de Nord a câștigat cu 3-1 și merge la baraj.

România ratează o noua Cupă Mondială, ultima participare fiind acum 24 de ani, în 1998.

Știre inițială

România joacă ultima partidă din grupele preliminarii de calificare la Cupa Mondială din 2022 contra selecționatei din Liechtenstein, de la ora 19.00, în deplasare, la Vaduz. Pentru a prinde locul 2, ce duce la baraj, România are de victorie, dar și de un rezultat favorabil la Skopje: Macedonia de Nord să nu învingă pe Islanda.

Mirel Rădoi a efectuat 9 schimbări în echipa de start față de meciul cu Islanda. Vlad Chiricheș nu se află în lot, acuzând o accidentare după meciul de joi, iar premiera o reprezintă Enes Sali, care a prins lotul de 23 de jucători.

Doar Florin Niță și Nicolae Stanciu au rămas în echipa de start pe care Rădoi a trimis-o în teren la meciul cu Islanda.

Echipa de start a României: Niță – Manea, Rus, Burcă, Bancu – Stanciu (cpt.), Nedelcu, Moruțan – Man, Pușcaș, Ivan
Rezerve: A. Vlad, Moldovan, Ghiță, Toșca, Nedelcearu, Alibec, Cicâldău, Maxim, Hagi, Sali, R. Marin, Tănase

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -