Reghecampf, după calificarea din Cupă: “E sub nivelul meu să mă întrebați de meciul cu Filiași. O spun fără niciun fel de jenă”

Universitatea Craiova a învins pe CSO Filiași, echipă din Liga 3, în sferturile de finală ale Cupei României, scor 3-0. Laurențiu Reghecampf, antrenorul oltenilor, a părut deranjat la conferința de presă de dinaintea meciului cu FC Botoșani de întrebările jurnaliștilor privind meciul cu Filiași.

Reghecampf a spus că întrebările despre partida din Cupă sunt sub nivelul lui și că vrea ca acest subiect să fie încheiat.

“Haideți să nu mai discutăm despre meciul cu Filiași. N-aș vrea să mai continuăm această discuție. Nu cred că avem ce analiza despre meciul de aseară. Era clar să o ne calificăm. O spun fără niciun fel de jenă. Să nu creadă cineva că sunt îngâmfat sau arogant. Nu, asta este diferența. Era o tragedie dacă nu ne calificam aseară, n-ai cum să nu te califici cu o echipă de Liga 3 la ceea ce ne dorim noi aici la Craiova.

E sub nivelul meu să mă întrebați despre meciul de aseară. E o diferență mare între noi și ei. Nu mi-a trecut supărarea după meciul cu FCSB, nu e ușor să treci peste un asemenea meci”, a spus Laurențiu Reghecampf.

Universitatea Craiova va juca în semifinalele Cupei României cu Sepsi Sf. Gheorghe. Dacă vor trece de covăsneni, oltenii vor juca împotriva câștigătoarei dintre FC Argeș și FC Voluntari.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -