Răzvan Zăvăleanu: “Este foarte posibil ca Dinamo să iasă din insolvență la jumătatea anului”. Care sunt cele două condiții care trebuie îndeplinite

În iunie 2021, Dinamo intra în insolvență pentru a doua oară în istorie, după ce acumulase datorii de peste 7 milioane de euro. 3 ani mai târziu, administratorul judiciar al clubului anunță că Dinamo ar putea ieși din insvolență peste doar câteva luni.

Răzvan Zăvăleanu a explicat, în direct la Sport Total FM, condițiile și pașii pe care trebuie să-i îndeplinească clubul din Ștefan cel Mare pentru a reintra în circuitul economic obișnuit. Acesta spune că mai există doar un litigiu, cu Mircea Rednic, plus alte câteva sume de plată pe care acționarii le vor achita.

Administratorul judiciar apreciază că clubul ar putea ieși din insolveță la jumătatea acestui an.

“Ideea este că eu cred foarte tare în faptul că fotbalul, fiind un fenomen social, care e cumva punctat de existența anumitor echipe, așa cum este Dinamo, cred nu doar că merită, dar este o datorie de onoare să-i informez pe suporteri de ceea ce se întâmplă, datorie pe care o fac cu cea mai mare plăcere.

Este foarte posibil, eu sper să se întâmple lucrul acesta până la jumătatea anului, că e mai, iunie sau iulie, nu e neapărat în putere noastră, însă eu sper ca Dinamo să reintre în circuitul economic firesc.

Astăzi sunt 2 condiții care trebuie îndeplinite, finalizarea tuturor litigiilor și mai este pe rol litigiul domnului Rednic, unde dumnealui solicită o sumă de bani și pe de altă parte mai sunt niște sume de plată potrivit planului de reorganizare care creu eu că nu constitutie o problemă pentru acționariat și cred că această sumă poate fi achitată destul de repede.

Dacă aceste 2 condiții sunt îndeplinite, urmează să facem un bilanț al procedurii, să facem un raport de activitate cu propunere de închidere pe care îl vom adresa jucedătorului sindic și când acesta va stabili un termen ca să judece cererea noastră, de principiu, se iese din insolvență. Bineînțeles că hotărârea este supusă căii de atac a apelului, dar aceasta e ultima, dacă cineva o exercită. Dacă nu, dacă expiră această perioadă a căii de atac, societatea e reintegrată în circuitul economic obișnuit”, a declarat Zăvăleanu.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -