Radu Drăguşin are Italia la picioare: Presa din Italia îl laudă pentru prestația din Genoa – Napoli

Vestea momentului pentru antrenorul naționalei de fotbal a României, Edi Iordănescu, este legată de evoluția spectaculoasă a tânărului fotbalist Radu Drăgușin în Italia. La doar 21 de ani, Drăgușin a reușit să cucerească Italia cu prestația sa impresionantă în tricoul echipei Genoa.

După un meci plin de suspans împotriva echipei Napoli, care s-a încheiat cu un scor de 2-2, presa din Italia a aplaudat performanța internaționalului român. Alberto Gilardino, antrenorul Genoei, a făcut declarații laudative despre Drăgușin și colegul său, Bani, pentru modul în care au reușit să blocheze atacurile periculoase ale lui Victor Osimhen, golgheterul sezonului precedent.

Gilardino a declarat: “Am demonstrat cine suntem. Băieții au dat tot, au făcut o partidă de mare forță. Mă gândesc în primul rând la Bani și Drăgușin, la modul cum au colaborat pentru a-l bloca pe Osimhen. Nu doar ei, toți au fost excepționali.”

Publicația Gazzetta dello Sport a scris despre intervenția decisivă a lui Drăgușin împotriva lui Osimhen în începutul meciului, afirmând că “nu i-a lăsat deloc spațiu nigerianului.” În plus, Corriere a evidențiat duelul intens dintre Drăgușin și Osimhen, remarcat drept unul dintre cele mai incitante momente ale meciului, deși unul dintre atacurile lui Osimhen a fost considerat o posibilă lovitură de la 11 metri.

Fostul arbitru Luca Marelli a analizat situația la postul de televiziune DAZN și a afirmat că nu a fost un penalty, deoarece nu exista nicio neglijență din partea lui Drăgușin în acțiunea respectivă. Cei de la Tuttomercatoweb au subliniat încrederea extraordinară pe care Drăgușin o afișează în propriile abilități, ceea ce l-a ajutat să facă față cu brio confruntării cu golgheterul campionatului.

Radu Drăgușin continuă să demonstreze că este un talent promițător și să își facă loc în fotbalul european, fapt ce îl bucură pe Edi Iordănescu și susținătorii echipei naționale a României, care cu siguranță așteaptă cu nerăbdare să-l vadă în acțiune în tricoul tricolor.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -