Probleme PENALE pentru Anamaria Prodan. A încasat bani pe „persoană fizică”. Cazul echipei „Dunărea Călărași” se complică

Cazul echipei de fotbal „Dunărea Călărași”, echipă care a evoluat în Liga 1, se complică masiv, după ce Ziarul de Investigații a intrat în posesia unor informații susținute de acte care demontează unele apărări ale celor care au crezut că prin sport se spală bani.

Jucătorii intermediați de Anamaria Prodan, nu au înregistrat restanțe salariale, prin urmare și comisionul de 10%, perceput de aceasta, a fost „extras” din veniturile fotbaliștilor, potrivit clauzelor contractuale.

Anamaria Prodan a încheiat contracte cu jucătorii pe persoană fizică. Astfel, urma banilor este greu de depistat, spre imposibil.

Sursă foto: zin.ro

După cum se poate observa din contractul postat mai sus, durata acestuia ar fi trebuit să fie până în 2023, însă a produs efecte au , timp în care fotbaliștii aduși de Anamaria Prodan au încasat salariile, mult prea mari, pentru o echipă cu performanțe medii, la acea vreme.

Agenta FIFA nu a vrut să recunoască că a primit bani prin această metodă: „Eu nu am luat niciun leu de la Dunărea Călărași”, a menționat, pentru Ziarul de Investigații, Anamaria Prodan.

 

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -