Prima reacție a lui Edi Iordănescu privind zvonurile că ar putea fi noul antrenor al FCSB

Edi Iordănescu ar putea fi noul antrenor al FCSB, după rezultatele slabe înregistrare de echipă sub comanda lui Dinu Todoran. Gigi Becali a confirmat discuțiile cu Iordănescu și spune că negocierile sunt deschise.

Pentru ca Edi Iordănescu să accepte, acesta ar fi cerut stipularea în contract a unei clauze prin care Becali să-i plătească aproximativ 500.000 de euro dacă va interveni în alcătuirea echipei. Aceeași clauza a avut-o și Constantin Gâlcă în mandatul său la FCSB.

“Nu e 100%, dar sunt șanse mari să fie el. Nu este vorba de bani, ci de faptul că el vrea să controleze totul la echipă. Am fost de acord cu această condiție.

Așa va fi de acum înainte. Dacă ne înțelegem, mi-a spus că va avea telefonul închis începând de marți. Adică el va lua toate deciziile. Eu nu mă mai bag la echipă și i-am spus acest lucru.

O să fie și o clauză de reziliere. A vrut să aibă o asigurare că nu mă mai bag la echipă. Dar eu dacă i-am spus că nu mă mai bag, nu mă mai bag. Oricum… am obosit și au fost grele ultimele zile. De acum înainte va fi militărie la FCSB. O să fie dictatură. Edi Iordănescu o să facă dictatură”, a spus Gigi Becali, pentru Fanatik.

Edi Iordănescu a postat pe Facebook un mesaj prin care dorește să lămurească situația pentru moment.

“Nu am dat declarații publice și nu am o poziție oficială referitoare la informațiile din spațiul public din ultima perioadă. Toate la timpul lor. Pentru moment chiar nu am ce să anunț / comunic. Vă rog să mă înțelegeți și să-mi respectați poziția. Orice informație pe surse sau eventuală ‘declarație’ a mea din spațiul public este asumată de cine produce știrea!!”, a scris fostul antrenor de la CFR Cluj.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -