Premier League arborează doliul

Mohamed Salah sare în ajutorul palestinienilor

Cotidianul britanic „Daily Mail ” anunță că fotbaliștii din Premier League vor evolua cu banderole negre pe braț la meciurile din acest week-end omagiind, astfel, victimele din Israel și Palestina. care și-au pierdut viața de la începutul războiului.

În comunicatul dat publicității de forul de specialitate se menționează că “Premier League este șocată și întristată de escaladarea crizei din Israel și Gaza. Premier League condamnă cu fermitate actele de violență îngrozitoare și brutale împotriva civililor nevinovați.”

La rândul său, Mohamed Salah s-a declarant solidar cu soarta populației din zona calamitată și a deplâns situația semnalată în mass-media.

Fotbalistul lui Liverpool a făcut apel la liderii din întreaga lume să vină în ajutorul populației civile din Fâșia Gaza, sacrificată în războiul dintre Israel și Hamas.

„Toate viețile sunt sacre și trebuie protejate. Masacrele trebuie să înceteze, familiile sunt sfâșiate… Fac apel la liderii lumii să se unească și să prevină sacrificarea sufletelor nevinovate ”, a mai transmis Salah

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -