Pontul săptămânii pentru ascultătorii Radio Sport Total FM

 te cheamă să te alături pe Superbet, astfel încât să putem schimba împreună păreri despre meciurile pe care pariezi!

Poți verifica zilnic biletele noastre verzi de pe contul nostru de SuperSocial din aplicația Superbet.

Pontul săptămânii pentru ascultătorii Radio Sport Total FM.

Echipa Sport Total FM a decis să ne ofere în acestă săptămână un bilet sigur, cu o cotă totală de 32,08.

Haka Valkeakoski – Inter Turku(1), Botoșani – Chindia Târgoviște(1), Hebar Pazardzhik – Septemvri Sofia(1), Petrolul – Voluntari(1)

Cel mai tare lucru pe care-l poţi face în Social Superbet este că devii prieten cu prezentatorii Sport Total FM, afiliați programului SuperSocial, mai exact Narcis Drejan și Daniel Nazare.

Descarca aplicatia, vino pe chat și câștigă alături de echipa Sport Total FM.

Grupurile dedicate sunt însă pline de bilete prinse la diferite cote, dar și de bilete care urmează să se stabilească în acestă săptămână. Tot ce trebuie să faci este să instalezi aplicația Superbet de aici, iar dacă o ai deja, să-ți setezi profilul social. Apoi, e simpul! Navighezi prin grupuri, vizitezi secțiunile de bilete Populare, Big Win sau Ultimii Câștigători, intri pe chaturile meciurilor și vezi ce postează restul jucătorilor și iei cele mai bune decizii cu privire la pariurile tale viitoare.

Nu uita să lași la vedere și ce decizi tu să pariezi, pentru ca și alții să se poată inspira de la tine. În plus, cine știe, poate devii tu însuți un influencer, cum sunt deja câțiva foarte buni pe SuperSocial.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -