Performanță extraordinară pentru padbolul românesc la International Cup Sardinia: finala a fost disputată de două echipe tricolore

Echipa românească de padbol formată din Olivian Surugiu/Victoras Popescu/Bogdan Răducan a câștigat International Cup Sardinia 2023, într-o finală cu o altă reprezentantă a României, formată din Laurențiu Dinuică/Răzvan Răducan.

În total, 3 echipe românești au luat parte la competiție, fapt ce demnostrează că această disciplină devine tot mai puternică la noi în țară. Mihai Tiplic/Aurel Voicu s-au calificat în sferturile de finală, însă au fost nevoiți să se retragă, din cauza unei accidentări.

Olivian Surugiu a fost ales MVP-ul turneului, fiind votat în unanimitate de celelalte echipe participante.

“Echipele românești au câștigat respectul tuturor celorlalți participanți, fiind o confirmare a jocului de calitate, a fair-play-ului și dedicării pe care o au în toate competițiile naționale. Este o realizare extraordinară această recunoaștere internațională a performanțelor noastre. Îi felicităm pentru rezultatele remarcabile, le dorim să se bucure de success și să predea mai departe din experiența lor pentru creșterea performanței padbolului în România. Sunt sursa de inspirație pentru mulți alți jucători și o mândrie pentru Federație Română de Padbol. Avem în față noi provocări, cea mai importantă fiind participarea la World Cup Brasil 2023,eveniment ce va avea loc în luna noiembrie”, a declarat Elisabeta Gherghișan, Presedintele Federației Române de Padbol, potrivit presadeazi.ro.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -