Ole Gunnar Solskjaer şi-a prelungit contractul cu Man. United până în 2024

Norvegianul Ole Gunnar Solskjaer și-a prelungit contractul cu Manchester United până în 2024, cu opţiune de prelungire pentru încă un an.

“Toată lumea cunoaşte sentimentul pe care îl am pentru acest club şi sunt încântat că am semnat un nou contract. Este o perioadă interesantă pentru Manchester United, am construit o echipă cu echilibru între tineri şi jucători experimentaţi, care sunt dornici de succes. Am o echipă de antrenori fantastică în jurul meu şi suntem cu toţii pregătiţi să facem următorul pas în carierele noastre.

Manchester United îşi doreşte să câştige cele mai importante trofee şi pentru asta vom lupta şi ne vom pregăti cu toţii. Ne-am îmbunătăţit, atât pe teren, cât şi în afara lui, iar acest lucru va continua şi în sezoanele următoare. Abia aştept să ies în faţa unui Old Trafford plin şi să începem această nouă campanie.”, a declarat Ole Gunnar Solskjaer.

“Ole şi echipa sa au lucrat neobosit, punând bazele succesului pe termen lung. Rezultatele au devenit din ce în ce mai vizibile în ultimele două sezoane şi cu toţii aşteptăm cu nerăbdare să vedem această echipă interesantă dezvoltându-se în continuare în anii următori”, a sus Ed Woodward, vicepreședintele executiv al “diavolilor”, conform site-ului oficial al clubului.

Ole Gunnar Solskjaer, supranumit “asasinul cu față de copil, a jucat între anii 1996 și 2007 în tricoul lui Man. United, timp în care a bifat 235 de apariții și a marcat 91 de goluri. Din 2018, el este antrenorul echipei de pe Old Trafford.

 

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -