Octav Mediș, organizatorul SoundArt Festival, a spus de ce ediția din acest an va fi cu totul specială: “Nu merită să ratați nicio zi!”

SoundArt Festival a ajuns la a 5-a ediție. În acest an, festivalul rock va fi organizat pe 26 și 27 aprilie, în Quantic Club din București.

Vezi aici bilete, program și toate detaliile despre SoundArt Festival.

Octav Mediș, organizatorul festivalului din București, a vorbit la Sport Total FM despre ediția din acest an, care va fi una specială.

Dødheimsgard, Earth Ship și Hexvessel se numără printre trupele sonore care vor urca pe scena din Quantic Club în acest weekend.

“Anul ăsta chiar nu merită să ratezi trupele din nicio zi. Headlinerii am ajuns să-i alegem conceptual pentru că există o legătură în istoria acelor trupe. Anul ăsta am schimbat puțin lucrurile. Noi eram un festival ancorat destul de puternic în două genuri: stoner și progressive rock sau metal.

Anul ăsta ne-am decis să revenim la pasiunile mai vechi ale agenției noastre, Cavaleria Events, și am decis să facem o ediție în care avem mai multe genuri. Am decis să aducem trupe foarte speciale inclusiv în genurile lor.”, a spus Octav Mediș, la emisiunea “Fluier final”.

Ascultă aici interviul integral:

Program SoundArt Festival:

Vineri, 26 Aprilie

19:00 Open Doors

19:30 Krishna

20:30 Doomsday Astronaut

21:35 The 13th Sun

23:00 Dødheimsgard

Sambata, 27 Aprilie

19:00 Open Doors

19:30 Deaf Hombre

20:30 Gunshee

21:35 Earth Ship

23:00 Hexvessel

In ambele zile ale festivalului, SoundArt Festival After Party are loc incepand cu ora 00:00 in Encore Club (Splaiul Independentei Nr.311). Intrarea este libera.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -