Nicolae Dică, după ce FCSB a ajuns pe locul 14 în Superligă: “E rușinos, le-am spus și jucătorilor. Ne dăm autogol, ce pot să fac la asemenea faze?”

FCSB a pierut meciul din deplasare cu Universitatea Craiova, scor 2-1, și a coborât pe poziția 14 în Superligă, cu o singură victorie.

Nicolae Dică, antrenorul principal al celor de la FCSB, a oferit reacții după meci, spunând că locul ocupat de echipa sa în clasament este unul rușinos.

”Este rușinos locul din clasament al echipei și asta le-am spus și jucătorilor, acum, în vestiar.

Este inadmisibil, ca la o echipă ca Steaua, să câștigi un singur meci în nouă etape. Și dacă nu era antrenor la echipă și dacă se antrenau o dată sau de două ori pe săptămână tot trebuiau să câștige trei-patru jocuri.

Asta am spus și mai devreme. Dau filmul înapoi. Jucăm cu Chindia. Din trei degajări, primim două goluri. Azi ne dăm autogol. Ajunge adversarul de două ori la noi în careu, la Voluntari penalty în minutul 95.

Ce pot să fac la asemenea faze? Sunt greșeli mari care nu ar trebui să se întâmple la Steaua. Am încercat, am antrenat, le-am arătat jucătorilor video, le-am făcut de toate.

Vom vedea ce vom face în continuare pentru a îmbunătăți jocul și ofensiv și defensiv”, a declarat Nicolae Dică.

 

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -