Naționala feminină de tenis de masă a României a obținut calificarea la Jocurile Olimpice!

Naționala feminină de tenis de masă a României s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris. Jucătoarele noastre au obținut performanța extraordinară după ce au avansat în sferturile de finală ale Campionatului Mondial de la Busan.

“Tricolorele” au învins selecționata Egiptului, scor 3-0, și s-au calificat în sferturile Mondialului din Coreea de Sud, unde urmează să înfrunte Japonia.

Calificarea printre primele 8 echipe de la Campionatul Mondial le-a asigurat jucătoarelor antrenate de Viorel Filimon și Mihaela Șteff “biletele” pentru Jocurile Olimpice de la Paris, din această vară.

“Fetele au triumfat! România a învins Egipt, este în sferturile Campionatului Mondial pe echipe și s-a calificat la Jocurile Olimpice din 2024!

Campioanele Jocurilor Europene și-au continuat seria de invincibilitate în Coreea de Sud și au avansat printre cele mai bune opt echipe din lume, iar bucuria a fost dublă de această dată, întrucât faza sferturilor de finală a asigurat echipei biletele pentru Paris, cu 156 de zile până la startul Jocurilor Olimpice.”, a anunțat Federația Română de Tenis de Masă, în mediul online.

Bernadette Szocs, Elizabeta Samara și Adina Diaconu au fost eroinele României în victoria împotriva Egiptului.

România – Egipt 3-0, în optimile Campionatului Mondial:

  • Bernadette Szocs – Hana Goda 3-1 (11-2, 6-11, 11-8, 11-6)
  • Elizabeta Samara – Dina Meshref 3-2 (11-13, 8-11, 11-5, 11-7, 11-9)
  • Adina Diaconu – Yousra Helmy 3-0 (11-8, 11-7, 11-5)
[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -