Mirela Neag, în șoc după ce Ringier a oprit tipărirea Gazetei Sporturilor: “A murit subit!”

Mirela Neag a comentat decizia total neașteptată a companiei Ringier Sports Media Group de a opri tipărirea Gazetei Sporturilor. 

În 2024 s-ar fi împlinit 100 de ani de la publicarea primului număr al Gazetei Sporturilor, însă compania elvețiano-bulgară a decis să încheie brusc, “peste noapte”, procesul de tipărire.

Astfel, pe 1 noiembrie 2023 a fost publicată ultima ediție de print a Gazetei Sporturilor, iar vestea a șocat întreaga presă din România.

Mirela Neag, una dintre cele mai cunoscute jurnaliste din țară, specializată în investigații, s-a arătat uluită de decizia Ringier, pe care a asemănat-o cu moartea unei persoane.

“Și pentru noi a fost un anunț care a căzut din cer. De când sunt eu, de 30 de ani în presa românească, n-am auzit ca un ziar să închidă ediția de print în acest mod, pur și simplu peste noapte.

Până la urmă e decizia patronatului. Dar noi nu am avut timp nici măcar să anunțăm publicul, cititorii, abonații. 

Nu am avut ocazia să pregătim o ediție specială, să marcăm momentul. Anul viitor ar fi împlinit ziarul 100 de ani. Este o decizie… nici nu mai am cuvinte. Este o decizie absurdă. (N.r. – Ziarul) A murit subit!”, a declarat Mirela Neag, în exclusivitate la emisiunea “Fluier final”, de la Sport Total FM.

Ascultă integral declarația Mirelei Neag, mai jos:

 

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -