Mircea Rednic vrea să ducă UTA departe de emoțiile retrogradării: “Am un grup bun, atmosfera e bună”

Mircea Rednic a început cu dreptul Play-Out-ul din SuperLiga, pe banca celor de la UTA. Arădenii au învins FC Voluntari cu 4-3 în prima etapă, la finalul unui meci dramatic.

În direct la emisiunea “Fluier final”, Rednic a vorbit despre obiectivul echipei sale și despre lotul pe care îl are la dispoziție.

Tehnicianul “Bătrânei Doamne” a reamintit că nu s-a luat niciodată în calcul calificarea în Play-Off, deși UTA a fost foarte aproape să bifeze această performanță în actualul sezon.

În plus, Rednic a precizat că deja pregătește 4-5 transferuri pentru perioada de mercato din vară, semn că are planuri pe termen lung cu gruparea arădeană.

“Am o clauză în contract conform căreia, dacă timp de 5 etape echipa se află pe loc de retrogradare, pot fi demis. Prima parte a campionatului cam pe acolo eram. Dar conducerea m-a susținut, tot timpul mă suna și îmi spunea că are încredere în mine, să-mi fac treaba.

Le-am zis și la conferințe că trebuie să fim realiști, să avem răbdare. Asta e, s-a format o nouă echipă. Și mulți au avut răbdare. Mai sunt critici de-ai mei prin oraș. Orașul ăsta trăiește prin fotbal și sunt oameni care s-au săturat să fim la retrogradare.

Și anul ăsta avem obiectiv să ne salvăm de la retrogadare, nu s-a pus niciodată problema de Play-Off. Să ne salvăm și să ne clasăm pe un loc cât mai sus, ținând cont și de banii pe care îi primim de la televiziune. 

E clar că noi ne gândim ca în vară să facem 4-5 transferuri care să aducă mai multă calitate. Toți jucătorii actuali sunt sub contract, au opțiune din partea noastră, deci nu va pleca nimeni cum s-a întâmplat anul trecut. Eu voi decide cine va rămâne. Nu pornim de la 0, pornim de la un nucleu de 12-13 jucători pe care m-am bazat. Am un grup bun, iar atmosfera e bună. Mi-e greu să formez primul 11.”, a spus Mircea Rednic, la Sport Total FM.

Ascultă aici interviul integral cu Mircea Rednic:

 

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -