Mihai Stoichiță are planuri mari la Euro U21: “Cu voi nu îmi e frică să spun că mă duc să câștig Campionatul European”

Mihai Stoichiță crede că România U21 poate câștiga Campionatul European de Tineret din această vară, care va fi organizat și în țara noastră, alături de Georgia.

Directorul tehnic al FRF a declarat pentru Fanatik că jucătorii au o forță extraordinară de a decide meciuri și e încrezător în calitatea acestora.

”De câteva zile stau numai la echipele naționale și mă uit și eu când intru la o ședință ce e în jurul meu. Mă uitam ieri (n.r. – marți) la U21, pentru că m-am dus și am stat cu Emil Săndoi și cu băieții la o analiză a meciurilor Portugaliei, și când vezi Petrila, Baiaram, Grameni, Pitu, Miculescu, absolut toți care sunt pe acolo sunt jucători care decid meciuri pentru poate posibila viitoare campioană a României.

Și noi facem un caz de un jucător care a refuzat constant convocarea la echipa națională (n.r. – Cătălin Cârjan). Păi se ridică nivelul campionatului U23 din Anglia la nivelul din SuperLiga?

Și când m-am uitat la ei le-am spus: ‘Cu voi, mie nu îmi e frică să spun că mă duc să câștig Campionatul European’. Dacă mă mai gândesc că de la echipa mare poate să vină după ce termină acțiunea din vară Louis Munteanu, Tavi Popescu, mai e încă unul…

Te uiți la ei, păi când spui numele astea, probabil dacă ai avea echipa națională U21 pe mână te-ai bate la campionat în România. Asta e părerea mea”, a declarat Stoichiță.

România va susține 2 meciuri amicale azi, 24 martie, cu Portugalia, respectiv pe 28 martie, cu Germania.

Naționala condusă de Emil Săndoi va debuta la EURO U21 pe 21 iunie, contra Spaniei, pe Stadionul Ghencea.

Programul României U21 la EURO U21

Miercuri, 21 iunie
19:00 Ucraina – Croația (Stadionul Giulești, București)
21:45 România – Spania (Stadionul Ghencea, București)

Sâmbătă, 24 iunie
19:00 România – Ucraina (Stadionul Ghencea, București)
21:45 Spania – Croația (Stadionul Giulești, București)

Marți, 27 iunie
21:45 Croația – România (Stadionul Ghencea, București)
21:45 Spania – Ucraina (Stadionul Giulești, București)

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -