Mihai Leu, după accidentul de la Târgu Mureș: “A fost, sincer, una dintre cele mai urâte zile din viața mea”

Mihai Leu, fost campion mondial de box și campion național de raliuri, a fost implicat într-un accident pe circuitul stradal de la Super Rally Târgu Mureș, în urma căruia au fost răniți doi copii. Din fericire, nimic nu a fost grav, cei doi având nevoie de scurte îngrijiri medicale la fața locului.

Pilotul s-a revanșat față de cei doi copii și a luat masa cu aceștia după cursă, oferindu-le și trofeele pe care l-a câștigat la Târgu Mureș. În direct la Sport Total FM, Mihai Leu spune că ziua accidentului a fost una dintre mai urâte din viața lui.

ȚA fost, sincer, una dintre cele mai urâte zile din viața mea. S-a mai întâmplat să am ieșiri în decor mult mai urâte, m-am răsturnat, ăsta e sportul cu motor. Dar acum fiind cei 2 copii implicați… Normal când m-am dat jos din mașină m-am dus direct la ei, era cu mama lor. Erau foarte speriați, unul dintre ei a avut și o rană la picior care a trebuit cusută și am fost îngrijorat pentru că speram să fie totul bine și până la urmă a fost. Părinții lor au fost niște oameni extraordinari, n-au avut o reacție urâtă, au înțeles. A fost ceva incredibil ce s-a întâmplat. După am fost și am mâncat împreună, mă bucur mult că mi-au promis că vor veni la Deva la etapă. Le plac foarte mult mașinile, de asta erau acolo și a rămas că vom ține legătura. Am stabilit că vom merge și cu mașina de curse împreună. Sunt doi copii extraordinari.

Din punct de vedere al sportivului va trebui să am capacitatea să merg la fel, sper din tot sufletul să reușesc să trec foarte repede peste asta. Pe de altă parte, din punct de vedere organizatoric, am vorbit deja cu toată echipa și toți cei implicați. Trebuie să încercăm ca toate măsurile de securitate să fie mult mai dure.

Ideea este că întotdeauna dacă faci ceva ce-ți place, dacă sunt probleme sau necazuri, trebuie să găsești soluții să mergi mai departe. Bine că nu s-a întâmplat nimic grav, asta este cel mai important”, a declarat Mihai Leu.

Discuția integrală poate fi ascultată mai jos:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -