Meci de retragere la Drăgășani, în memoria lui Martin Tudor

Patru profesori de sport din Drăgășani vor organiza pe 2 septembrie un meci în memoria lui Martin Tudor. Cei patru organizatori sunt Sorin Radu, Narcis Enăchescu, Tavi Mîțoc și Florin Lupu.

Născut la Avrig, Martin Tudor este înmormântat la Drăgășani, localitatea natală a părinților săi.

,,În amintirea celui care a fost Martin Gheorghe Tudor, decedat fulgerător la data de 1 aprilie 2020, voi organiza, simbolic, meciul acestuia„ de retragere ”! Pandemia a fost motivat această întârzieri. Evenimentul se va desfășura joi, 2 septembrie 2021, pe stadionul din Drăgășani, orașul natal al părinților săi și locul unde a fost înmormântat-a anunțat profesorul Narcis Enăchescu.

Nicolae Dică, Mirel Rădoi, Adrian Neaga, printre participanți 

O selecționată locală a Drăgășaniului (SergiuRadu, Narcis Enachescu, Tavi Mîțoc, Bogdan Pistritu, Bebe Lupu, Alin Ciornei, etc) va înfrunta o echipă formată din foștii colegi ai regretatului portar, de la Steaua! Printre cei care și-au anunțat prezența la Drăgășani pe 2 septembrie se numără Nicolae Dică, Mirel Rădoi, Adrian Neaga, Petre Marin, Daniel Oprița, Victoraș Iacob, dar și alți foști mari fotbaliști! Intrarea la meci va fi liberă.

Fostul portar emblematic al Stelei, Martin Tudor sa stins din viață la doar 43 de ani

De-a lungul carierei de jucător, Martin Tudor a apărat la Olimpia Satu Mare, Jiul Petroșani, Steaua, CFR Cluj și U Cluj. Cea mai bună perioadă a traversat-o echipa bucureșteană, unde a câștigat două titluri de campion, în sezoanele 2000/2001 și 2004/2005.
După retragere, Tudor a fost antrenor cu portarii la mai multe echipe, precum FCSB, Universitatea Craiova, Al Ittihad, Daco-Getica, CSM Reșița, FC Voluntari, Sportul Snagov sau chiar națională României.
[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -