Marius Șumudică, după victoria chinuită cu Lincoln: “A trebuit să sparg două sticle la pauză ca să se trezească”

Marius Șumudică a declarat, la finalul partidei cu campioana Gibraltarului Lincoln Red Imps, câștigată cu emoții de ardeleni, scor 2-1, că a fost nevoit să spargă două sticle la pauză, pentru a-i mobiliza pe jucători.

CFR Cluj a fost condusă la pauză cu 1-0, însă echipa lui Marius Șumudică a reușit să întoarcă scorul prin dubla lui Debeljuh (min. 52 și min. 58).

“Foarte greu, un teren foarte greu de jucat. Vântul a fost foarte puternic, un teren imposibil de jucat. Trebuie să ne concentrăm, nu avem voie să facem astfel de greşeli, trebuie să fim mult mai concentraţi. Aţi văzut că nu mai există echipe mici, cunosc terenul, a trebuit la pauză să sparg două sticle ca să se trezească, să întoarcem jocul. Apoi cred că am controlat jocul şi nu am mai avut niciun fel de probleme”, a declarat Şumudică.

Antrenorule de părere că echipa sa a luat o opțiune serioasă la calificarea în turul 3 preliminar al Champions League: “Au fost condiţii incredibile, un vânt foarte puternic, nu se putea controla balonul. Important este că ne-am făcut viaţa uşoară pentru a doua rundă. Suntem aproape cu un prim obiectiv, Conference League, care este o reţetă financiară de succes pentru orice echipă din România. Va trebui să câştigăm şi la Cluj, victoriile aduc victorii. Va trebui să facem tot ceea ce ţine de noi să câştigăm şi acolo, dar până atunci avem un meci greu în campionat, trebuie să ne recuperăm, să vedem ce jucători folosim în meciul cu Clinceni”.

Manşa secundă se va juca la Cluj-Napoca în data de 28 iulie.

Dacă va trece de Lincoln, CFR Cluj va întâlni în turul 3 preliminar al UCL învingătoarea dintre Slovan Bratislava (Slovacia) şi Young Boys Berna (Elveţia). Dacă vor pierde, ardelenii vor întâlni învinsa dintre cele două formații, în turul al treilea preliminar al Europa League.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -