Marius Măldărășanu: “Avem un parcurs cu rezultate pozitive, dar în continuare cred că puteam avea mai multe puncte în clasament”

FC Hermannstadt se bucură de un parcurs bun în Superligă, cu 6 meciuri fără înfrângere, pe locul 5, cu 14 puncte.

Marius Măldărășanu e de părere că echipa sa merita mai multe puncte, pentru că a practicat un joc de bună calitate și doar detaliile au făcut ca Hermannstadt să nu fie mai sus în clasament. Acesta a amintit despre egalurile cu FCSB și Petrolul Ploiești, când, deși în superioritate numerică, jucătorii săi nu au reușit să marcheze golul victoriei.

“Și la ultima intervenție spuneam despre parcursul pe care l-am avut, unul bun ca și joc, dar ne așteptam la mai multe puncte, pentru că am avut multe ocazii în aproape toate meciurile. A mai venit și câte o înfrângere care nu cade bine niciodată. Însă, într-adevăr, avem un parcurs cu rezultate pozitive, dar în continuare cred că puteam avea mai multe puncte în clasament.

Dacă iau ultimele 2 meciuri din campionat, cu FCSB o primă repriză foarte, foarte bună, din punct de vedere al ritmului și al ocaziilor, după am avut 30 de minute de superioritate când nu am știut să gestionăm, parcă a apărut teama de victorie. Am spus-o și băieților, mai mare decât teama de eșec e teama de succes și în momentul ăla, FCSB stând sus, chiar și în inferioritate, spațiile erau mari, ne-am precipitat, cu răbdare și personalitate din partea jucătorilor puteam marca. Chiar și în situația aceea, am avut 3 situații de a închide jocul.

Cred că ne-a fost teamă, simțindu-i cu calitate foarte mare, probabil teama de a nu pierde și punctul ăla. Trebuie să recunoaștem, sezonul trecut am pierdut 2 meciuri în inferioritate numerică aruncându-ne în atac, la U Cluj și la Sepsi. La finalul campionatului, când analizezi și pui punctele alea, te întrebi unde eram. Orice punct contează, dar sunt meciuri, cel puțin cel cu FCSB, puteam să avem 2 puncte în plus în clasament. La cel cu Petrolul a fost impactul acelei grave accidentări, veneam al 3 zile după FCSB când intensitatea a fost mare, efort mare de ambele părți. S-au baricadat în apărare, au încercat contraatacul, n-am știut să jucăm repede.

Am felicitat Petrolul la final pentru că au jucat extraordinar defensiv. De asta ziceam că puteam avea mai multe puncte, însă nemulțumitului i se ia darul. Suntem bine, băieții au moral bun, așteptăm următorul meci”, a declarat Măldărășanu.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -