Marius Avram, prima reacție după ce britanicii au anunțat că Răzvan Burleanu poate fi propus la președinția UEFA: “Ar fi ceva extraordinar pentru fotbalul românesc!”

Marius Avram a comentat ipoteza-surpriză conform căreia Răzvan Burleanu ar urma să fie propus la președinția UEFA.

Scenariul respectiv a fost lansat de celebra publicație britanică The Independent.

Aleksander Ceferin, actualul șef de la UEFA, își încheie mandatul în 2027, dar vrea să modifice statutul forului european pentru a rămâne în funcție încă 4 ani.

Mulți membri UEFA nu sunt de acord cu decizia lui Ceferin și au venit cu o propunere care a făcut rapid înconjurul României. Potrivit The Independent, cei aflați în opoziția lui Aleksander Ceferin îl propun pe Răzvan Burleanu, președintele FRF, în funcția de conducător UEFA.

Marius Avram a fost printre primii oameni din fotbalul românesc care au comentat ipoteza neașteptată.

“În cazul în care se întâmplă, poate fi un lucru foarte bun pentru fotbalul românesc, în general, și, personal, pentru Răzvan Burleanu, o realizare foarte mare. Poate fi o chestie extraordinară pentru fotbalul românesc.

Ar fi cea mai înaltă funcție ocupată vreodată de către un român în fotbal, funcția supremă de la UEFA. Și ne gândim și noi că ‘Domne, va fi bine și pentru fotbalul românesc’. În schimb, în cazul în care este adevărat, dar nu se întâmplă, atunci lucrurile s-ar putea să nu fie chiar atât de bune.”, a spus Marius Avram, la emisiunea “Execuții matinale”, de la Sport Total FM.

Ascultă aici interviul integral cu Marius Avram:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -