Marius Avram, despre implementarea VAR: ,,Printr-un singur calcul matematic, în acest campionat VAR iese din discuție”

Marius Avram, un fost arbitru român de fotbal profesionist, a intervenit la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 15 septembrie, pentru a discuta cu realizatorii Daniel Nazare și Gabriel Maricescu despre implementarea VAR în România.

Fostul arbitru de fotbal, susține că în acest campionat, liga 1 nu va beneficia de tehnologia VAR.

,,Printr-un singur calcul matematic, în acest campionat VAR iese din discuție. Am să începe prin a vă cere scuze, pentru că a am să vă livrez un text oficial, din păcate nu îmi stă în caracter să vorbesc așa, de obicei vorbesc liber, dar de data asta nu am cum. În protocolul semnat între FRF, LPF și furnizorul de tehnologie EAD, s-a stabilit o clauză prin care orice comunicare pe subiectul VAR, de către persoane ce fac parte din aceste trei structuri, se va face exclusiv de acest grup condus de Alexandru Deaconu și numai aprobat de acolo. Așa că vă rog frumos să mă înțelegeți, că mai mult de atât nu am ce să vă spun. De aceea am și spus, este un simplu calcul matematic că 10 luni de acum, nu vom avea VAR”, a declarat Marius Avram, în exclusivitate la Radio Sport Total FM.

Marius Avram, a criticat dur mesajul lui Alexandru Deaconu, mai că nu l-ar fi făcut analfabet:

,,Alexandru Deaconu, în mesajul pe care l-a transmis, dacă reușim să ne detașăm de poticneli, dezacorduri și greșeli gramaticale, mesajul l-a transmis, ce voia să transmită a transmis”, a mai spus Marius Avram.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

 

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -