Marinos Ouzounidis a fost demis de la Universitatea Craiova, după înfrângerea cu Laci. Cine îi ia locul

Marinos Ouzounidis a fost demis de la Universitatea Craiova, după înfrângerea suferită în fața albanezilor de la FK Laci, scor 1-0, în turul 2 preliminar al Conference League.

Antrenorul principal a fost demis de conducere cu efect imediat, la aproape 6 luni de când a preluat echipa. Dragoș Bon va prelua interimatul clubului până când Mihai Rotaru va găsi un înlocuitor.

Universitatea Craiova a reziliat astăzi contractul cu Marinos Ouzounidis. Îi mulțumim pentru tot ceea ce a realizat la echipa noastră, reușind să aducă în vitrina clubului Cupa și Supercupa României și îi dorim mult succes în continuare! Dragoș Bon va asigura interimatul pe banca Științei, alături de Octavian Benga și Ian Coll”, se arată într-un anunț al oltenilor.

Deși a câștigat două trofee în scurta ședere în Bănie, Cupa României și Supercupa României, antrenorul grec nu a convins, iar fanii olteni i-au cerut demisia, în special după eșecul rușinos suferit în Albania.

Primul meci al lui Dragoș Bon pe bancă va fi contra FCSB-ului, duminică, de la ora 21:30.

 

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -