Marian Iancu: “Șocul și supărarea l-au determinat pe Gigi să renunțe la fotbal. Eu sper să nu fie adevărat ”

Marian Iancu, a intervenit la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 24 aprilie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre retragerea lui Gigi Becali din fotbal. 

 

 

“Șocul și supărarea este un fundament, are de ce să aibă această reacție și nu este venită de nicăieri. Nu știu dacă se va retrage. Din ce știu este un luptător, este un tip asumat total, are încredere în el, are încredere în echipă. A investit foarte mulți bani și sper să continue să investească, a făcut și lucruri bune, dar a făcut și lucruri greșite.

Nu am vorbit cu Gigi Becali, dar sper că va continua acest drum. Încă mai țin legătura cu unele persoane din fotbalul românesc și eu chiar îl respect pe Gigi pentru tot ce s-a întâmplat în ultimii ani. El a fost primul care a vorbit despre sistemul penitenciar foarte deschis. Chiar s-a angajat într-o dispută vizavi de încălcările legilor acolo și chiar avea perfectă dreptate. Este un tip asumat, trebuie să recunoaștem acest lucru“, a spus Marian Ianco la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -