Marian Iancu, propuneri pentru Rapid: “Șucu a investit serios, Angelescu și Niculae nu și-au făcut treaba. Văd doar 2 echipe potrivite pentru Rapid: Dani Coman – Șumudică sau Balaj – Dorinel Munteanu”

Marian Iancu, fost finanțator la Politehnica Timișoara, a fost invitatul zilei la emisiunea Fluier Final, cu Narcis Drejan.

Cunoscut ca fiind un susținător al Rapidului, Marian Iancu a vorbit despre sezonul ratat al giuleștenilor, dar și despre problemele pe care clubul finanțat de Dan Șucu pe întâmpină la nivel de antrenor.

Iancu e de părere că echipele de la vârful play-off-ului sunt tot mai puternice, iar Rapidul trebuie să se reorganizeze cât mai curând în vederea campionatului viitor.

“În contextul actual și la ce se prefigurează pentru campionatul viitor, Steaua investește și Becali va pregăti echipa pentru cupele europene și va viza Champions League, CFR și-a adus un multiplu campion care v a ridica iarăși pragmatismul punctelor adunate de peste tot la maxim, și mă refer la Dan Petrescu, Farul e în cea mai bună formă și probabil se va menține în felul ăsta și pentru campionatul viitor, Craiova, iată, că s-a organizat din mers și și-a adus un antrenor român care a câștigat campionat. Rapidul a pierdut trenul, ca să rămânem la căile ferate, trebuie să ia trenul din mers și nu cred că își permite să nu se reorganizeze rapid pentru că anul ăsta clar e pierdut, încă un an pierdut. Șucu a început să investească serios în iarnî și de asta nu-l mai critic, îl susțin, fișa postului e să aducă bani și când a adus bani, să aducă și mai mulți bani, pentru a deveni sustenabil obiectivul pe care îl declară”, a declarat Iancu.

Bogdan Lobonț asigură interimatul până la finalul play-off-ului, dar există semnale că acesta ar putea continua și în sezonul viitor ca principal dacă va reuși să obțină un loc de cupe europene.

Totuși, Marian Iancu a declarat că, dacă ar fi conducător la Rapid, ar vedea doar două variante în momentul de față, în ceea ce privește o echipă de președinte-antrenor: Dani Coman – Marius Șumudică și Cristi Balaj – Dorinel Munteanu.

“Restul nu și-au făcut treaba, Niculae, Angelescu, care și-a asigurat partea asta, legătura dintre acționariat și partea sportivă. Șucu a zis că nu se pricepe și foarte bine, a început să aducă bani serioși, dar se impune o reorganizare structurală a administrației și pentru a face față raportat la ceea ce au avut celalalte competitoare, care și-au anunțat clar investițiile și dorințele pentru la anul, începând chiar de anul ăsta. Craiova deja forțeaza locul 2, FCSB e campioană de mult, au umilit pe toți, CFR și-a dat seama unde a greșit și a schimbat tot. E obligatoriu ca și Rapidul să facă din mers și urgent o reorganizare pentru campionatul viitor și asta înseamnă să se gândescă la o echipă de președinte cu antrenor și eu nu văd în piață decât 2 asemenea echipe: Dani Coman – Șumudică, spun eu prima opțiune, și a doua Balaj – Dorinel Munteanu. Dacă aș fi conducător la Rapid aș face urgent aceste oferte în piață”, a explicat Iancu.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -