LPF a alcătuit echipa ideală a etapei a 9-a. Adrian Mutu a fost desemnat antrenorul rundei în Superligă

După încheierea ultimului meci din etapa a 9-a, Liga Profesionistă de Fotbal a alcătuit echipa ideală a rundei și a desemnat antrenorul etapei în Superligă.

Vlad Muțiu de la FC Hermannstadt a fost numit cel mai bun goalkeeper, în timp ce atacul ideal este alcătuit din Gabriel Torje (Farul Constanța), Jovan Marković (Universitatea Craiova) și Christian Irobiso (Petrolul Ploiești)

Adrian Mutu, antrenorul liderului Rapid, a fost numit de LPF drept cel mai bun tehnician al etapei.

PORTAR

Vlad Muțiu (FC Hermannstadt / 27 de ani) – Contra piteştenilor, portarul sibienilor a avut nu mai puţin de șapte intervenţii, dintre care patru extraordinare.

FUNDAŞI

Alexandru Chipciu (U Cluj / 33 de ani) – Utilizat ca fundaş dreapta, experimentatul jucător transferat de clujeni în vară s-a achitat excelent de sarcinile trasate de antrenor.

Alexandru Benga (UTA / 33 de ani) – A înscris golul prin care arădenii au egalat pe tabelă şi au salvat un punct.

Guilherme Garutti (CS Mioveni / 28 de ani) – A fost ca un zid în faţa adversarilor. A avut un procentaj de 100 % dueluri aeriene câştigate.

Júnior Morais (Rapid / 36 de ani) – Prestaţia solidă din ultima rundă i-a adus a treia prezenţă în “Echipa etapei”. A câştigat 16 dintre cele 19 dueluri în care a fost implicat.

MIJLOCAŞI

Alexandru Ioniţă (Rapid / 27 de ani) – S-a implicat în majoritatea acţiunilor ofensive iniţiate de Rapid. A reuşit a doua pasă decisivă din acest sezon, în care mai are şi două goluri marcate.

Vlad Achim (FC U 1948 / 33 de ani) – A fost mijlocaşul defensiv cu cel mai bun index Instat (244). A recuperat 17 baloane, dintre care cinci în jumătatea adversă.

Baba Alhassan (FC Hermannstadt / 22 de ani) – O nouă evoluţie lăudabilă pentru mijlocaşul sibienilor! Şi-a trecut în cont o pasă decisivă.

ATACANŢI

Gabriel Torje (Farul / 32 de ani) – A înscris două goluri spectaculoase. A fost cel mai bun meci al său în tricoul dobrogenilor.

Jovan Marković (Universitatea Craiova / 21 de ani) – A înscris de două ori şi a ajuns la 20 de goluri marcate în 79 de meciuri jucate în Superliga României.

Christian Irobiso (Petrolul / 29 de ani) – Titularizat pentru întâia oară, a profitat din plin de şansa primită. A marcat un gol şi a contribuit decisiv la reuşita lui Grozav.

ANTRENORUL ETAPEI

Adrian Mutu (Rapid / 43 de ani – FOTO) – A gestionat excelent perioada încarcată de meciuri, astfel Rapid a ajuns la șapte succese în acest sezon, dintre care ultimele patru consecutive.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -