Lionel Messi, prezentat oficial la PSG. Primele declarații ale argentinianului: “Imediat ce am ajuns aici, am simțit o fericire imensă”

Lionel Messi a fost prezentat oficial la PSG, într-o conferință de presă pe care a susținut-o alături de Nasser Al Khelaifi, președintele clubului.

Argentinianul, care a plecat liber de contract de la Barcelona, s-a declarat extrem de bucuros că a ales Parisul, alături de care spune că vrea să câștige toate trofeele.

“Imediat ce am ajuns aici, am simțit o fericire imensă. Îmi doresc foarte mult să încep antrenamentul, toate lucrurile au evoluat rapid. Vreau deja să mă antrenez. Aș dori să mulțumesc președintelui Leonardo și întregului club pentru tratamentul pe care mi l-au acordat. După comunicatul de presă al Barcelonei, ei au luat o poziție clară și totul a mers foarte repede, totul s-a făcut într-un timp foarte scurt.

Schimbarea e dificilă după o perioadă atât de îndelungată. Dar fericirea e enormă! Sunt fericit să mă întorc la antrenamente. Abia aștept să-mi cunosc noi colegi și să încep o nouă eră

Cred că Paris e cel mai bun loc pentru a avea o șansă să câștig din nou Champions League. Nu știu dacă suntem sau nu favoriți să câștigăm Champions League. Ceea ce știu e că avem o echipă bună și vrem să câștiăm toate meciurile”.

Sunt recunoscător oamenilor care sunt acum în afara stadionului. E incredibil să-i văd pe străzi. Vreau să le mulțumesc. Vreau să-i văd în oraș, să-i văd pe stadion. Sper că va fi un an foarte bun și ne vom bucura împreună. Vrem să câștigăm toate meciurile, toate trofeele”, au fost primele declarații ale lui Messi la PSG.

În vârstă de 34 de ani, Lionel Messi a semnat un contract valabil pe 2 ani, în urma căruia va câștiga 25 de milioane de euro pe sezon, sumă ce poate fi extinsă la 35 de milioane de euro în funcție de bonusuri. De asemenea, argentinianul a încasat o primă de instalare de 25 de milioane de euro.

“Sunt foarte mândru și foarte fericit să-l prezint pe Leo Messi. E o zi importantă pentru lumea fotbalului și un moment fantastic pentru noi. E singurul jucător care a luat Balonul de Aur de 6 ori, a făcut fotbalul magic. Va fi entuziasmant pentru suporterii noștri ca Messi să fie jucătorul nostru.

Ambele părți au dorit acest transfer. Leo, vreau să îți mulțumesc ție, familiei tale pentru tot ceea ce ai făcut. Sunt foarte mândru de tine. Vorbesc din adâncul inimii, nu am un discurs pregătit. Mulțumesc! Nu mai vreau să vă rețin, vreau să-i spun oficial bun venit lui Messi și familiei sale. Copiii tăi vor fi fericiți la Paris, îți promit. Totuși, deocamdată nu am câștigat nimic. Munca începe acum”, a declarat președintele Nasser Al Khelaifi.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -