Liliana Năstase a fost invitată la Sport Total FM. Poveștile campioanei mondiale din atletism

Liliana Năstase a purtat drapelul României pe cele mai înalte culmi ale sportului și este un exemplu pentru orice tânăr care vrea să facă performanță în atletism și nu numai.

Invitată la emisiunea “Trafic Sport”, de la Sport Total FM, marea sportivă a țării și-a adus aminte cu drag despre momentele minunate din cariera sa.

Liliana Năstase este fostă campioană mondială la atletism, concurând în probele de heptatlon și de 100 metri obstacole.

Cea mai mare performanță a sa este medalia de aur cucerită la Campionatele mondiale de Atletism în sală din 1993. De asemenea, Liliana Năstase a obținut argintul la Campionatul Mondial din 1991 și aurul la Campionatul European în sală, din 1992.

Liliana Năstase a participat și la două ediții ale Jocurilor Olimpice. După retragerea din activitate, a devenit antrenoare și a pregătit-o pe Ionela Târlea.

Ca antrenoare, Liliana Năstase a reușit performanțe la campionate naționale, balcaniade, Cupa Europei și cu alți atleți din România, precum: Alina Munteanu (100 m), Ștefan Adrian (200 m), Sorin Drăghici (110 m garduri), Roman Răzvan (decatlon) și alții.

În 2004, Liliana Năstase a fost decorată cu “Ordinul Meritul Sportiv” clasa a II-a cu o baretă.

 Ascultă emisiunea integrală, mai jos:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -