Rebranding în fotbal: Liga 1 devine Superliga

Ediția 105 a primei divizii va debuta pe 15 iulie și se va desfășura sub o nouă titulatură: SUPERLIGA.

Aceasta este o primă mutare de anvergură, în parteneriatul dintre Liga Profesionistă de Fotbal și Superbet, cel mai mare și cel mai popular operator din industria de betting & gaming din România. Superbet devine sponsorul principal al diviziei de elită a fotbalului românesc pentru următorii doi ani, într-o alianță strategică cu LPF, alături de care investește în viitorul fotbalului românesc.

Noul nume al campionatului a fost dezvăluit cu ocazia evenimentului desfășurat la Hotel Marriott, unde s-a stabilit țintarul ediției 2022-2023, s-a prezentat mingea oficială de joc și s-a anunțat că vor urma alte borne importante pe parcursul noului sezon, între ele, prezentarea noului trofeu pentru care vor lupta cele 16 echipe din divizia de elită a fotbalului românesc.

Alături de reprezentanții echipelor din SUPERLIGĂ, și jurnaliști, la eveniment au fost prezenți ambasadorii Superbet Ilie Dumitrescu și Bogdan Stelea, cei care au stabilit printr-o metodă utilizată în premieră în istoria campionatului, meciurile din sezonul regular.

Contractul de sponsorizare pentru prima divizie e cea mai mare contribuție financiară de până acum în folosul întregului fotbal românesc făcută de Superbet, o investiție precedată de alte sponsorizări cheie în sportul românesc, susținut de către Superbet substanțial prin contracte cu sporturile de echipă (fotbal, baschet, handbal, ciclism) și sporturi individuale (înot, kickboxing, automobilism, șah, scrimă, ski).

Acest parteneriat este atât în beneficiul echipelor și jucătorilor din SUPERLIGĂ și asigură cadrul perfect pentru experiențe Super de care se vor bucura fanii.

”Așteptam acest moment și sunt încrezător pentru că vom avea un parteneriat de succes. Am urmărit reclamele Superbet și mi-am dorit să colaborăm. Venirea alături de noi a unui asemenea partener confirmă statutul acestei competiții, care e cea mai importantă și mai valoroasă din România și poate determina pe toți cei implicați să crească nivelul evoluțiilor.” A declarant președintele LPF Gino Iorgulescu.

Toate meciurile noului sezon vor fi difuzate în direct de către canalele TV Digi Sport Prima Sport și Orange Sport, platformele de streaming Prima Play și Digi Online. În exclusivitate, dintre operatorii din industria de betting, doar Superbet va oferi streaming live pentru toate partidele din SUPERLIGĂ. Așadar, fanii fotbalului românesc vor avea în același loc, pe platforma de pariere online Superbet (site și aplicație) transmisiunile live, cele mai bune cote, cea mai variată ofertă de pariere și cele mai dese promoții.

Superbet va desfășura atât local, în fiecare dintre cele 13 orașe care au reprezentantă în SUPERLIGĂ, Arad, Botoșani, București, Constanța, Cluj, Craiova, Mioveni, Pitești, Ploiești, Târgoviște, Sibiu, Sfântu Gheorghe, Voluntari, cât și la nivel național, în agențiile stradale și online, campanii cu premii, concursuri de pronosticuri, quizuri și nenumărate alte surprize.

Fanii vor simți că sunt parte din competiție și vor putea străluci online și în viața reală.

Johnny Hartnett – CEO Superbet a declarat: „Suntem mândri că devenim partenerul principal pentru divizia de elită a fotbalului românesc. Pentru noi, acest parteneriat e o potrivire perfectă: suntem liderul din industria noastră și avem o tradiție îndelungată în ceea ce privește parteneriatele cu fotbalul și alte sporturi. Vedem ca pe o evoluție firească acest proiect în care ne alăturăm celei mai valoroase competiții, pentru fanii sportului.
Suntem uniți pentru a crea noi experiențe unice și conținut de calitate pentru iubitorii fotbalului din România și de a desfășura împreună acțiuni sociale. Suntem entuziasmați pentru că vom lucra alături de toți cei implicați în prima ligă (echipe, oficiali, parteneri, fani) și confirmăm atașamentul nostru pe termen lung, pentru sportul românesc și societate.”

Primul sezon din SUPERLIGA va marca și o altă premieră în istoria de 105 ani a competiției. Campionatul României intră în rândul supercampionatelor conectate la tehnologie și va beneficia de ajutorul VAR (Video Assistant Referee).

LPF și Superbet au și un mesaj comun pentru suporteri și echipe înainte de începerea SUPERLIGII: Hai să fim superfotbal!

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -