Leo Grozavu, supărat pe FRF: “Am auzit că am refuzat postul de selecționer. Ca să refuzi, trebuie să ți se ofere ceva concret. Nu întâmplător suntem unde suntem cu fotbalul”

Numele lui Leo Grozavu, care a antrenat ultima dată pe Sepsi Sf. Gheorghe, a fost vehiculat pentru preluarea postului de selecționer al naționalei României de tineret, dar lucrurile s-au blocat, iar Emil Săndoi a fost desemenat să conducă naționala U21.

Leo Grozavu a declarat, în direct la Sport Total FM, că nu a refuzat naționala, discuția a fost una de principiu, iar cei de la FRF nu l-au mai căutat.

“E bine că se vehiculează numele tău, înseamnă că ai făcut ceva și nu poate decât să te bucure. Am auzit că eu am refuzat postul de selecționer la tineret. Eu știu că prima oară trebuie să primesc ceva ca să refuz ceva. Îmi pare rău că astfel se tratează problemele la FRF și nu întâmplător suntem unde suntem cu fotbalul, cred că e nevoie de mai multă curiozitate.

În momentul în care ofertezi pe cineva, trebuie să faci o ofertă concretă. La ultima discuție, pentru că am avut una de principiu, a rămas că ne mai auzim. Din păcate, din partea lor n-a mai venit acest telefon. Deci n-aveam ce să refuz și cu asta cred că am spus tot.

Au existat mai multe contacte cu echipe din Liga 1, nu pot să vă spun acum cu cine. În momentul de față sunt tatonări pentru că echipele au antrenor, sunt angrenate în competiție și nici nu cred că ar fi corect să spun.

Atunci când se va decide rezilierea contractului sau întreruperea lui, atunci desigur că putem discuta concret, așa nu are rost să vorbim. Și eu sunt la rândul meu antrenor, atunci când te apuci de această meserie trebuie să iei în calcul toate variabilele, treebuie să fii mereu cu bagajul pregătit. Dar e adevărat, că atât timp cât ești angajat undeva ar fi urât ca altcineva să trateze fără să întrerupi deja colaborarea. N-aș vrea să fac asta”, a declarat Leo Grozavu.

Discuția integrală poate fi ascultată mai jos:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -