Leo Grozavu, reacție fermă după ce Poli Iași a învins “U” Cluj: “Toată lumea ne cânta prohodul! Încă n-am murit!”

Poli Iași a învins “U” Cluj cu 1-0, în etapa a 23-a din SuperLiga. Formația moldoveană, pregătită de Leo Grozavu, venea după înfrângerea umilitoare împotriva lui Sepsi, scor 0-6.

Într-o intervenție telefonică la emisiunea “Execuții matinale”, Grozavu s-a arătat fericit pentru victoria obținută în fața “Șepcilor Roșii” și a anunțat că, indiferent de situație, Poli Iași “nu se va preda”.

Antrenorul echipei din Copou a evidențiat faptul că SuperLiga a devenit foarte imprevizibilă, iar “oricine poate să bată pe oricine”. Excepția de la regulă, crede Leo Grozavu, este liderul FCSB.

“E adevărat, a fost un duș de gheață (n.r. – înfrângerea contra lui Sepsi, scor 0-6). Am văzut că toată lumea ne cânta prohodul după prima etapă. Încă n-am murit! Chiar dacă murim, să știți că nu ne predăm!

Nu știu dacă e un paradox sau nu, dar cam ăsta e, în momentul de față, campionatul României. În afară de FCSB… În ultima perioadă, într-adevăr, a luat o formă mai bună. Chiar și în ultima etapă (n.r. – din 2023), la Iași, FCSB ar fi avut un meci mult mai greu, dacă noi n-am fi avut problemele pe care le-am avut.

Dacă e să stăm să analizăm în amănunt partida, FCSB s-a impus (n.r. – cu 3-1) pentru că clar a fost echipa mai bună. Dar au primit două penalty-uri discutabile, din punctul meu de vedere, și nu pot să spun că au făcut un joc în care ne-au făcut praf.

Dar în afară de FCSB, restul echipelor sunt toate… depind de starea de moment, de forma de moment. Oricine poate să bată pe oricine, oricine poate să piardă cu oricine.”, a spus Leo Grozavu, la Sport Total FM.

Ascultă aici interviul integral cu Leo Grozavu:

 

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -